X
Sulje valikko
X
Sulje valikko

Luotettava tilitoimisto -sertifikaatti on tae laadukkaasta palvelusta

Valitse luotettava tilitoimisto

Tilitoimiston saa perustaa kuka tahansa. Siksi näimme, että Suomessa tarvittiin entistä parempi tae laadusta tilitoimistoalalle – Alalle jossa puhutaan yhtiösi talous- ja raha-asioista. 

Luotettava tilitoimisto -sertifikaattia voivat hakea kaikenlaiset tilitoimistot, mutta sertifikaatin myöntämiseksi tilitoimiston on läpäistävä tarkka seula, jossa tarkastellaan ennen kaikkea yrittäjän taloudelliseen turvaan sekä palvelun jatkuvuuteen liittyviä seikkoja tilitoimiston toiminnassa.

Luotettava tilitoimisto sertifikaatin saanut toimija täyttää seuraavat kriteerit:

 

Kokenut ja osaava henkilöstö

Tehokkaat toimintatavat

Vastuuvakuutus

Luotettava pilvipalveluna toimiva ohjelmisto

Vakaa taloudellinen asema

Ei mainetahroja

Vahva tuurausjärjestelmä

Kirjalliset sopimukset

Kohtuullinen kirjanpitäjäkohtainen asiakasmäärä

 

Miksi Luotettava tilitoimisto -sertifikaatti tarvittiin?

"Tilitoimistojen vertailu on yrittäjälle monesti vaikeaa. Luotettava tilitoimisto -sertifikaatti auttaa yrityksiä tunnistamaan oman taloudellisen turvansa kannalta välttämättömät perusasiat tilitoimiston valinnassa."

– Patrick Partti, Talouskuutio Oy

Yleisimmät kysymykset

Kuka voi hakea sertifikaattia?

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, taloudestasi voi tietämättäsi vastata yrittäjä, joka ei omaa käytännön kokemusta alalta.  Luotettava -tilitoimisto -sertifikaattia voi kuitenkin hakea kuka tahansa tilitoimisto. Sertifikaatin kriteeristöön kuuluu mm. lupaus vähintään 5 vuoden kokemuksesta yhtiössä, asianmukaiset vastuuvakuutukset ja paljon muuta, joten sertifikaatin saanti vaatii tilitoimistolta vahvan pohjan. 

Miten tunnistan Luotettava tilitoimisto serfitioidun toimijan?

Luotettava tilitoimisto -sertifikaatti on uusi sertifiointi tilitoimistoille. Kaikilla sertifikaatin saaneilla kumppaneilla on käytössään virallinen Luotettava tilitoimisto -sertifikaatti, sertifioinnista kertovat tarra sekä usein verkkosivuillaan myös maininta sertifioinnista.  

Onko tilitoimistojen laadussa aidosti eroja?

Tämä on helppo kysymys: Kyllä on!
Mikä sitten erottaa tilitoimistot toisistaan? Käytännössä erot syntyvät pienistä asioista, joilla on suuria vaikutuksia. Tällaisia ovat henkilöstön koulutus, vakuutusten kattavuus, ohjelmistojen luotettavuus, kirjanpitäjäkohtainen asiakasmäärä, luotettavat sopimukset sekä toimiva tuurausjärjestelmä. Valitessasi sertifioidun toimijan, voit luottaa, että nämä asiat ovat varmasti hoidettu asianmukaisesti.

Tilitoimisto, haluatko kertoa laadukaasta toiminnasta?