Miten löytää tilitoimisto | tilitoimistohakukone | Talouskuutio.fi
X
Sulje valikko
X
Sulje valikko

Miten palvelu toimii?

Kerro meille mitä haluat tilitoimistoltasi, Talouskuutio löytää sopivimman!

Miten palvelu toimii?

Kerro meille mitä haluat tilitoimistoltasi, Talouskuutio löytää sopivimman!

Tarvitsetko apua valintaan?
Talouskuutio.fi - Suomen älykkäin tapa löytää tilitoimisto

3 tapaa löytää tilitoimisto Talouskuutiosta

Tilitoimistohaku verkossa

talouskuutio.fi -verkkopalvelu etsii ja vertailee yli 400 tilitoimistoa. Anna haluamasi kriteerit, etsi ja vertaa vaihtoehtoja sekä lähetä tarjouspyynnöt – täysin veloituksetta!

Asiantuntija apunasi

Talouskuution ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta löytämään sopivimmat tilitoimistot. Tarjoamme palvelua sähköisesti chatissa, puhelimessa, Slackissa ja WhatsAppissa. 

Henkilökohtainen konsultointi

Haluatko sparrata tilitoimiston valintaa hiukan syvällisemmin? Asiantuntijamme auttavat mielellään face-to-face -tapaamisen muodossa!

Voit etsiä sopivinta tilitoimistoa erilaisten hakukriteerien avulla.

Palvelun keinoäly huomioi myös millaisia asiakkaita tilitoimistot etsivät, joten löydät varmasti sopivan toimijan. Selaile erilaisia vaihtoehtoja ja tutustu tilitoimistojen referensseihin. Kun olet löytänyt sopivimmat, lähetä tarjouspyynnöt suoraan palvelustamme – täysin veloituksetta! Tarjouspyynnöt välitetään vain valitsemillesi tilitoimistoille. Säästät aikaa ja vaivaa käyttämällä Talouskuutiota. Talouskuutiosta löydät Suomen parhaat tilitoimistot. Siirry etsimään sopivin tilitoimistoimisto!

Näin se toimii verkossa…

Voit etsiä sopivinta tilitoimistoa erilaisten hakukriteerien avulla.

Palvelun keinoäly huomioi myös millaisia asiakkaita tilitoimistot etsivät, joten löydät varmasti sopivan toimijan.

Selaile erilaisia vaihtoehtoja ja tutustu tilitoimistojen referensseihin. Kun olet löytänyt sopivimmat, lähetä tarjouspyynnöt suoraan palvelustamme – täysin veloituksetta!

Tarjouspyynnöt välitetään vain valitsemillesi tilitoimistoille. Säästät aikaa ja vaivaa käyttämällä Talouskuutiota. Talouskuutiosta löydät Suomen parhaat tilitoimistot.

Siirry etsimään sopivin tilitoimisto

Mitä kannattaa ottaa huomioon tilitoimiston valinnasssa?

Tilitoimistoja on erilaisia, kuten yrityksiäkin. Kaikki eivät ole samojen alojen asiantuntijoita, eikä tarvitsekaan olla. Toisinaan tilitoimiston sijainnilla on väliä, ja osaa yrittäjistä ei välimatka haittaa. Mitä kannattaa ottaa huomioon siis tilitoimistoa etsiessä?

1. Ohjelmisto
Ohjelmisto määrittää muutakin kuin pelkästään raporttien muodot. Riittävän laajalla ohjelmistolla yrityksesi kasvu on helpompaa ja siihen pystytään liittämään tarvittaessa muitakin liiketoiminnassanne käyttämiä ohjelmistoja integraation kautta.
2. Liiketoiminnan erityisvaatimukset
Esimerkiksi rakennusalan käänteinen arvonlisäverovelvollisuus on asia, joka kaipaa tietynlaista osaamista. Toiset haluavat erityisen taitavan veroasioiden hoitajan ja jotkut kaipaavat kirjanpitäjässä ihmistä, kenen kanssa pohtia kasvustrategiaa kirjanpidon näkökulmasta. Olipa tarpeesi mikä hyvänsä, Suomessa löytyy osaajaa moneen erityisalaan, mutta kaikissa tilitoimistoissa ei välttämättä ole erikoistumista juuri sinun toimialasi vaatimuksiin.
3. Laskutusperusteet
Tilitoimistojen laskutusperusteet vaihtelevat. Osa toimistoista laskuttaa tositteittain, toiset kiinteällä kuukausikululla ja jotkut tuntihinnalla. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mikä näistä tuntuu juuri sinun yrityksellesi sopivimmalta ja pyytää tarjoukset samalla laskutusperusteella, jolloin hintojen vertailusta tulee huomattavasti helpompaa. Vaikka hinta onkin aina valintaan vaikuttava tekijä, suosittelemme painottamaan laadullisia kriteereitä, sillä erot hintatasossa ovat yleensä varsin maltilliset.
4. Yhtiömuoto
Eri yhtiömuotoja koskevat eri lait ja asetukset. Kaikkiin yhtiömuotoihin ei voida soveltaa samaa käytäntöä. Harvinaisemmat yhtiömuodot, kuten avoin yhtiö ja osuuskunta vaativat omaa osaamistaan, mikä kannattaa ottaa huomioon tilitoimistoa valittaessa. Toisaalta osa tilitoimistoista on erikoistunut esimerkiksi yhdistysten kirjanpitoon. Pääsääntönä voidaan pitää, että osakeyhtiön kirjanpito on yhtiömuodollisesti katsottuna tutuin tilitoimistosta riippumatta.
5. Sijainti
Sijainti on toisinaan tärkeä kriteeri. Papereiden toimitus ja noudot sujuvat helpommin kun aineistoja ei tarvitse toimittaa postitse. Nykyään tietoa liikutetaan paljon myös sähköisesti, mutta peräti 70% suomalaisista yrityksistä luottaa edelleen perinteiseen paperiseen malliin.

Siirry etsimään Sinulle sopivin tilitoimisto

TALOUSKUUTIO.FI

TILITOIMISTOHAKUKONE

Y-tunnus 2922403-2 Puh. 040 538 1800 info@talouskuutio.fi

Ota yhteyttä