Admicomin tilitoimistokumppanuus – Asiakaslähtöisellä ratkaisulla tehoa rakennus- ja talotekniikka-alan taloushallintoon

Admicom tilitoimistokumppanuus tarjoaa monelle tilitoimistolle uuden tavan palvella rakennusalan yrityksiä

Kirjoittanut Patrick Partti

Julkaistu 4.1.2021

Admicomin Adminet on kasvanut nopeasti alansa johtavaksi ratkaisuksi rakennus- ja talotekniikka-alan sekä teollisuuden toiminnanohjauksen alustana. Adminetistä on saatavilla myös kevyempi versio, Adminet Lite. Tässä artikkelissa kerromme kokemuksiamme Adminet Litestä sekä Admicomin tilitoimistokumppanuudesta.

Adminet: Toiminnanohjausjärjestelmä & kattava talouden työkalu

Adminet on alunpitäen talotekniikan ja rakentamisen toiminnanohjaukseen kehitetty järjestelmä. Adminet kattaa käytännössä kaiken mitä tarvitaan rakennus- ja talotekniikka-alan yrityksen päivittäisessä toiminnassa: Työkalut tarjouslaskennasta työmaan johtamiseen, laskutukseen ja taloushallintoon.

Adminetin hienous piilee itseasiassa enemmän kuoren alla: Ohjelmistoon on rakennettu pitkälle automatisoituja toimintoja, jotka säästävät valtavasti aikaa.

Adminet Lite – pienempien yritysten tarpeisiin

Adminetin pohjalta julkaistiin kevyempi versio, Adminet Lite, joka soveltuu mainiosti pienempien rakennus- ja talotekniikkayritysten käyttöön. Litestä on saatavilla kaksi eri versiota:

Adminet Lite KEVYT, johon kuuluu laskutus, ostolaskut, hinnastojen hallinta, projektinseuranta ja kirjanpito ja sähköinen kuittien käsittely

sekä

Adminet Lite KATTAVA, johon kuuluu edellisten lisäksi työtilaukset, mobiili, kalenteri, sähköinen työajanseuranta ja palkanlaskenta.

Lisäksi tarjolla on työkalu tarjouslaskentaan, ostotilauksien tekemiseen, varastonhallintaan, urakkailmoituksiin, pientarjouksiin sekä dokumenttien hallintaan.

Admicom logo

Admicom Finland Oy

Perustettu: 2004

Työntekijöitä: +170

Adminet -palvelun käyttäjiä: +24.000

Adminet Lite kokemuksia

Adminet tarjoaa hyvin keskeiset toiminnot kompaktissa paketissa. Vaikka ohjelmisto sisältää kattavasti erilaisia toimintoja, on tärkeimmät työkalut saatu helposti saataville.

Ohjelmisto on selvästi räätälöity helpottamaan raskaaksi koettuja työvaiheita. Esimerkiksi tukkujen hinnastojen suora selailu ja päivitys ohjelman sisällä onnistuu ilman manuaalista päivitysrumbaa. Lisäksi kohteiden ja projektien sekä niiden seuranta on tehty suoraviivaiseksi.

Aminet Lite kokemuksia
Adminet Lite mobiili

Mobiilikäytettävyyden merkitystä ei voi väheksyä nykyisin. Adminetissä mobiilin käyttöliittymä on tehty todella yksinkertaiseksi eikä liikaan kikkailuun olla sorruttu. Käyttö onnistuu ilman suurempaa perehtymistä.

Mobiilissa voidaan syöttää työtapahtumia, lisätä kuitteja, hyväksyä tuntikortteja, käyttää kulunvalvontaa, hyväksyä ostolaskuja, lisätä kohteesta kuvia ja paljon muuta. Yksinkertaisesta käyttöliittymästä huolimatta siis huomattavan laaja kattaus toimintoja.

Adminet Lite hinta 

Adminet Lite on hinnoiteltu selkeästi. Hinnoittelu perustuu käyttäjämäärään ja muodostuu seuraavasti:

Adminet Lite KEVYT: Alkaen 45 € / kk + 10€ / kk lisäkäyttäjistä

Adminet Lite KATTAVA: Alkaen 85€ / kk + 20€ / kk lisäkäyttäjistä.

Hintaa voidaan pitää etenkin ominaisuuksiin ja automaation määrään nähden hyvinkin kohtuullisena.

Adminet tilitoimistoille

Admicom tarjoaa nykyisin myös tilitoimistoille yhteistyömallia. Yhteistyö rakentuu Adminet Lite -ohjelmiston ympärille, jonka avulla voidaan palvella alle 1M€ liikevaihdoltaan olevia yhtiöitä.

Adminet Lite helpottaa monessa suhteessa kirjanpitäjän elämää, sillä ohjelmiston filosofia poikkeaa radikaalisti monesta muusta taloushallinnon järjestelmästä. Suurin ja merkittävin ero lienee asiakaslähtöisyys: Ohjelmisto on erittäin haluttu työkalu talotekniikka- ja rakennusyritysissä, mikä lisää merkittävästi ohjelman käyttöprosenttia.

Samaan aikaan Admicom on rakentanut laajasti automaatioita, jotka ulottuvat myös Adminet Liten puolelle. Automaation avulla voidaan tehdä merkittävä määrä esimerkiksi projektien jälkilaskentaan kohdistuvista tehtävistä. Myös suuri osa kirjanpidon kirjauksista tapahtuu asiakkaan luoman aineiston pohjalta.

Poimintana erityisesti rakennus- ja talotekniikka-alan yrityksiä helpottavista automaatioista mainittakoon pitkälle automatisoidut rakentamisilmoitukset sekä palkanlaskennan TES- ja lomakäsittelyautomaatiot.

Adminet sisältää myös työnjaosta riippuen työtä ohjaavia pikalinkkejä. Ominaisuus muistuttaa Netvisorin vastaavaa ominaisuutta.

Adminet tarjoaa selkeän näkymän huomioita vaativiin toimenpiteisiin

Adminetin raportointi tuntuu myös toimivalta asiakkaan kuin kirjanpitäjän näkökulmasta. Saatavilla on erilaisia raportteja kassavirrasta perinteisiin tuloslaskelmiin kuin myös kohdekohtaisiin laskelmiin budjetteineen. Kaikkiin lukuihin voidaan myös porautua eli selvittää helposti mistä luvut koostuvat. 

Adminet Lite tarjoaa operatiivisten raporttien lisäksi kattavasti erilaisia kirjanpidon raportteja
Adminetin tulosanalyysi vastaa perinteistä tuloslaskelmaa, mutta sitä voidaan käyttää myös laskentakohteille kätevästi

Yhteenvetona Adminet Lite on toimialakohtainen vaihtoehto talotekniikka- ja rakennusyritysten toiminnanohjaukseen. Parempi käyttöaste ohjelmistossa sekä mahdollisuus nähdä enemmän asiakkaan liiketoiminnan ”pinnan alle” auttaa varmasti myös tilitoimistoa palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin.

Tutustu tarkemmin Admicomin tilitoimistokumppanuuteen.

Lue lisää: https://www.admicom.fi/toimialat/tilitoimistokumppanit/ 

Suomen suurin tilitoimistohaku uudistui!

 

Katso sopivin tilitoimistolistaus yrityksellesi – se vie vain 12 sekuntia!

 

Saattaisit pitää myös näistä…

Tilaa sisältöjämme

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *