Esittelyssä Kotopro | Kotimainen ohjelimstoalan yllättäjä | talouskuutio.fi
X
Sulje valikko
X
Sulje valikko

Kotopro on kotimainen virallisesti mobiilidokumentointiin erikoistunut yhtiö. Yhtiön nimi on tavallaan harhaanjohtava, sillä ohjelmisto todella yllättää ominaisuuksillaan. Kävimme Kotopron toimistolla Vantaalla tutustumassa tarkemmin ohjelmiston toimintaan ja taustoihin. Videolla lisäksi muutama Kotopron asiakas kertoo kokemuksistaan ohjelmistosta.

Mobiilidokumentoinnista kevyeen toiminnanohjaukseen

Kotopron tarina alkaa mobiilidokumentoinnin parista. Alunperin järjestelmä luotiin tarpeesta dokumentoida helposti erilaisia työvaiheita, jotta esimerkiksi työn laatua voidaan todentaa jälkikäteen. Tarve ohjelmiston perustoiminteille on ehdottomasti edelleen olemassa, kuten esimerkiksi hoiva-alan viimeaikaiset skandaalit antavat ilmi. Toisaalta käyttötarkoitukset ulottuvat yli alojen vaikkapa rakennusalalle tai autonhuoltoon.

Laadun läpinäkyvyys

Toinen suuri seikka Kotopron taipaleella on mahdollisuus näyttää aidosti työn laatua myös yhtiön ulkopuolisille toimijoille, kuten rahoittajille, omaisille, opettajille tai muille, joita kukin suoritus koskee. Kotopron käyttö ei siis rajoitu yhtiön omaan sisäiseen dokumentointiin vaan mahdollistaa tai jopa innostaa ottamaan myös yhtiön ulkopuoliset sidosryhmät mukaan. Ominaisuus avaa suuria kilpailuedun mahdollisuuksia monilla aloilla.

Toiminnan hallinta

Kotopro sopii myös itse toiminnan ohjaamiseen, vaikka varsinaisesta ERP -järjestelmästä ei puhuta. Ohjelmistossa voidaan esimerkiksi ylläpitää keikkoja, joihin sitten työn kuluessa kertyy materiaalia. Tämä on myös jaettavissa kaikille halutuille henkilöille.

Toisaalta, myös yhtiön sisäisten prosessien hallinta onnistuu Kotopron avulla, sillä järjestelmään voidaan kirjata esimerkiksi työtunnit, matkalaskut ja kulutositteet. Tämä helpottaa taloushallinnon työtä merkittävästi, kun tositteiden selaamiseen ja etsimiseen ei kulu aikaa yrittäjältä, mutta toisaalta tarjoaa myös tilitoimistolle ”kurkistusikkunan” asiakkaan operatiiviseen toimintaan, mikä voi mahdollistaa aidosti paremman asiakaskokemuksen myös tilitoimiston asiakkaalle.

14 päivän maksuton kokeilu

Kotopro tarjoaa ohjelmistoon 14 päivää veloituksetonta kokeilua. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tarkemmin osoitteessa: https://www.kotopro.com/tilaa-ilmainen-kokeilu/